You are here

Kurser och certifiering

215x161

Öka din kompetens med NI:s kurser

National Instruments kurser utvecklar din förmåga att på ett effektivt sätt utveckla robusta applikationer som går att underhålla. Vi erbjuder många olika utbildningsmöjligheter, bland annat lärarledd undervisning, självstudier i egen takt, online-kurser och on-site-kurser på plats hos dig.

  Kurskalendern

Kurskalender NI Sverige

National Instruments kurser utvecklar din förmåga att på ett effektivt sätt utveckla robusta applikationer som går att underhålla. Se när kurserna är tillgängliga. Skriv ut eller ladda ner en kalender att ha på skrivbordet.

 

 Ladda ner kurskalendern
       2015


NI:s kursguide

Få mer tekniska detaljer och rekommendationer om kurserna som NI erbjuder.

 

 

 

 Ladda ner kursguiden


Vad innehåller utbildningarna hos NI?

Det snabbaste och effektivaste sättet för att bli produktiv med National Instruments verktyg och att utveckla framgångsrika applikationer är att gå en av våra kurser.

 

 Mer information om NIs
        utbildningar

Utbildning online

Lärarledda kurser online som är baserade på National Instruments klassrumsundervisning ger dig möjlighet att delta i kvalificerad utbildning på många olika språk utan att du behöver resa eller vara borta länge från arbetet. Du får tillgång till all hårdvara och mjukvara som behövs för kurserna.
Är du intresserad av att gå en online-kurs på engelska kontakta oss på 08-587 895 00.

 Se de inplanerade kursdatumen


On-site-kurser: Få NI-kurser på din arbetsplats

Om ni har personal med liknande utbildningsbehov, kan National Instruments hjälpa till med att planera och genomföra en kurs hos er. Vi håller såväl enstaka kurser för små grupper som mer omfattande utbildningar för all teknisk personal. On-site kurser ger stora besparingar genom lägre kostnad per person och för att kurserna anpassas efter just era behov.

Mer information om on-site kurser kan du få på tel. 08-587 895 00.

 

NI-certifiering: kompetensbevis

NI-certifiering är ett bevis på din tekniska utveckling och kompetens. Certifiering är ett utmärkt sätt att hålla sig framme i konkurrensen och är värdefull när man ska anställa eller lägga ut jobb.

 Mer information om NI-certifiering

 

Hur anmäler man sig till en kurs?

För att anmäla dig till en av NI:s kurser vänligen kontakta vårt kontor via telefon 08-587 895 00 eller e-post ni.sweden@ni.com.

 

Erbjudande!
Gå LabVIEW Core 1 och 2 och gör certifieringen CLAD kostnadsfritt inom ett år. 

 

Ytterligare möjligheter

Självstudier

NI erbjuder flera instruktionspaket och verktyg skapade för att du i din egen takt ska kunna få utbildning i produkterna och teknologierna.


NI kurs- och certifieringsmedlemskap

Obegränsad tillgång till NI:s kurser och certifieringar i ett till två år med ett förmånligt pris.

LabVIEW quiz

Testa dina kunskaper i LabVIEW.

  

NI kurscheckar

Köp flera kurser till ditt företag på en gång. Du kan sedan välja vem som deltar och när.