You are here

Testning inom RF

 

Dagens komplicerade RF-system behöver snabba och flexibla testplattformar för att få tillförlitliga mätresultat från prototyp till produktion. I National Instruments modulära RF-instrument används teknik som flerkärninga processorer och PCI Express för att uppnå mäthastigheter som är 10 gånger högre än hos traditionella instrument vid automatisk testning. Denna plattform för kommunikationstest arbetar från DC till 6.6 GHz med upp till 100 MHz realtidsbandbredd.

 

 

WTS

Wireless Test Systemt

Se hur NIs trådlösa testsystem, WTS, kan sänka kostnaderna för tillverkningstest.

 Mer information


5g

5G trådlös kommunikation

Läs om de nya tekniker som växer fram för 5G, nästa generation av trådlös kommunikation.

 Mer information

 

RF

NI presenterar: RF Academy

Oavsett om du är en erfaren ingenjör som vill lösa nya RF-utmaningar eller en nybliven ingenjör som försöker förstå grunderna, så kan vi hjälpa dig.

 Lär dig på din egen nivå och takt


RF poster

Kostnadsfri affisch med RF- och mikrovågsreferenser

Beställ en kostnadsfri affisch med översikt över RF och mikrovågor, ett övergripande schema över de senaste trådlösa standarderna, de vanligaste tabellerna och formlerna.

 Bestäl här!

 

RF - testlösningar

NI tillhandahåller modulära, mjukvarudefinierade RF-instrument som används när man konstruerar och testar radioenheter. Det gör att man med hjälp av standardiserad PC-teknik som flerkärneprocessorer och PCI Express-bussar kan minska testtiderna avsevärt. Med mjukvarudefinierade instrument kan man testa olika radiostandarder med ett och samma system. Dessutom kan man med PXI-plattformens modularitet enkelt bygga samman enheter för DC-mätning och mätning av signaler av olika typer, switchar och lagring på RAID-diskar.

 

GPS-mottagartest

RF-inspelning och -uppspelning

RFID-test

ZigBee-test

WLAN-test

WiMAX-test

MIMO-test

 

RF - testing på universitet och högskolor

Undervisning och forskning där radiokommunikationssystem används kräver en flexibel plattform för programkonstruktion, framställning av hårdvaruprototyper samt implementering. National Instruments RF-verktyg ger en högpresterande plattform för praktiska laborationer och forskning

 Mer om RF på universitet och högskolor

 

Nätverk för RF-utvecklare

NI och ett nätverk av partnerföretag tillhandahåller multimediahandledningar i konstruktion av testsystem för RF och trådlösa produkter.

Produktonfiguratörer

Bygg ditt eget system med våra online advisors: Välj den hårdvara du behöver och finn rätt mjukvara för din applikation.

Bygg ditt eget system

Fler intressanta artiklar


 Mer information på Engelska på: ni.com/rf


Varumärket LabWindows används med tillstånd från Microsoft Corporation. Windows är ett registrerat varumärke som tillhör Microsoft Corporation i USA och andra länder.