You are here

LabVIEW

National Instruments LabVIEW

LabVIEW grafisk programmering

Det intuitiva, grafiska arbetssättet gör att man snabbt och kostnadseffektivt kan programmera hårdvara för testning, mätning och styrning , analysera data, presentera resultat och distribuera system.

Vad är LabVIEW?

 

Vilka är nyheterna i LabVIEW 2016?

LabVIEW 2016 är den mest tillförlitliga lanseringen någonsin vilket gör det möjligt att tryggt driva innovationsarbetet och utveckla ingenjörstunga applikationer. Med hjälp av de nya funktionerna som döljer lågnivådetaljerna kan du fokusera på de problem du behöver lösa och inte på syntaxen i programmeringsspråket. Dra nytta av öppenheten i LabVIEW och integrera vilken hårdvara som helst och kod från valfritt programmeringsspråk. LabVIEW 2016 har ytterligare stöd för tredjepartsprodukter och förbättrad integration med verktyg för öppen källkod så att du kan använda den rätta kombinationen av verktyg för att skapa den bästa lösningen för din applikation.

Den senaste versionen innehåller nya funktioner för LabVIEW och alla LabVIEW-moduler liksom uppdateringar och buggfixar för hela LabVIEW-plattformen.

Upptäck de nya funktionerna

Vilken LabVIEW utgåva passar bäst för dig?

NI LabVIEWs mjukvaruportfölj erbjuder en mängd olika alternativ för att du ska kunna använda den utgåva som stämmer in bäst på dina behov. Utforska de tre grundläggande utvecklingssystemen, utformade för att täcka hela skalan från grundläggande datainsamling till professionell mjukvaruutveckling.

Uppmärksamma också de tre tilläggssviterna där de mest populära tilläggen för att programmera test-, design- och reglerapplikationer finns samlade.

Läs mer

 

Hur använder jag LabVIEW?

Applikationer är lika olika som ingenjörerna som skapar dem. Det fina med LabVIEW är att programmeringsspråkets flexibilitet kombineras med styrkan hos ett avancerat tekniskt verktyg, så att användarna kan genomföra sina projekt oberoende av sina olika anpassningsbehov.

LabVIEW, den grafiska plattformen för systemkonstruktion, används i alla typer av tillämpningar, alltifrån enkel temperaturmätning till styrning av världens största partikelaccelerator.

Man kan även lägga in nya LabVIEW-projekt i dina system, eftersom LabVIEW kan användas till nästan vilken mätanordning eller vilket konstruktionsverktyg som helst.

 

Applikationer

Välj bland områdena nedan och se hur LabVIEW kan hjälpa dig.

Datainsamling och signalbearbetning

Automatisering av test-och valideringssystem

Konstruktion av inbyggda system

Instrumentstyrning

Industriell mätning och styrning

Akademisk undervisning och forskning

 

LabVIEW Tools Network: Tilläggsprogram och appar för ingenjörer och forskare

LabVIEW Tools Network ger utvecklare högre produktivitet genom tillgång till certifierade tilläggsprogram och appar från tredjepartstillverkare. Användarna kan då utöka systemkonstruktionsprogramvaran NI LabVIEW med nya möjligheter.

NI LabVIEW Tools Network

Bidra med en produkt

 

NI LabVIEW Community

Här kan du hitta de senaste kodexemplen, handledningarna, läroböckerna m.m. och samarbeta med ingenjörer och forskare världen över. Du tar del av och delar med dig av utvecklingsmetoder, får kontakt med teknikens framkant och med experter på LabVIEW och andra National Instruments-produkter som arbetar med liknande applikationer.

Användargrupper  | Diskussionsforum | Idéutbyte | Koddelning | Bloggar | NI Labs

 

LabVIEW inom universitet och högskola

LabVIEW har inte bara revolutionerat industrin, den har även påverkat den akademiska världen inom forskning och utbildning.  Med ett LabVIEW-baserat laboratorium blir forskarna mer produktiva och studenterna får möjlighet att lära sig mer. Lärare och studenter kan fokusera på begrepp och resultat istället för att lägga ned möda och tid på datainsamling.

Varför LabVIEW?

LabVIEW för studenter

Rabatter för universitet och högskolor

 

Produktonfiguratörer

Bygg ditt eget system med våra online advisors: Välj den hårdvara du behöver och finn rätt mjukvara för din applikation.

Bygg ditt eget system

Förnya ditt mjukvaruavtal

Befintliga användare kan förnya sitt mjukvaruavtal och spara upp till 50 procent och få all mjukvarusupport de behöver.

 

Ytterligare information om LabVIEW grafisk programmering

 

 Mer information på Engelska på ni.com/labview