You are here

LabVIEW

LabVIEW grafisk programmering

Det intuitiva, grafiska arbetssättet gör att man snabbt och kostnadseffektivt kan programmera hårdvara för testning, mätning och styrning , analysera data, presentera resultat och distribuera system.

 

Vad är LabVIEW?

 
LV17

LabVIEW 2017

LabVIEW förenklar integrationen av hårdvaran så att du snabbt kan börja samla in och studera data från i princip vilken typ av datainsamlingsenhet som helst. Det gäller oberoende om den kommer från NI eller någon annan tillverkare. I kombination med den grafiska programmeringsmiljön som kortar utvecklingstiden förenklar LabVIEW 2017 arbetet med komplex systemkonstruktion genom sina avancerade verktyg och IP-block.

Ta reda på vad som ingår i LabVIEW 2017

 
LV NXG

LabVIEW NXG 1.0

LabVIEW NXG är nästa generation av LabVIEW. Den här versionen minimerar tiden det tar att komma igång med ett datainsamlingssystem eller bänkinstrument plus att den har ett arbetssätt som inte kräver programmering för att samla in och studera data. Vid behov går det att växla utvecklingsmiljö för att skräddarsy test- och mätsystemet på detaljnivå.

Ta reda på mer om LabVIEW NXG

 

Prova LabVIEW - En produkt. Många möjligheter.

LabVIEW löser problem inom många tillämpningsområden. Studera det projekt nedan som ligger närmst din applikation för att lära dig mer. Alla LabVIEW utvärderingar innehåller den senaste verisionen av LabVIEW Professional och har tillämpningsspecifika tutorials, exempel och andra delar som behövs för att du ska lyckas.

NI LabVIEW Community

Här kan du hitta de senaste kodexemplen, handledningarna, läroböckerna m.m. och samarbeta med ingenjörer och forskare världen över. Du tar del av och delar med dig av utvecklingsmetoder, får kontakt med teknikens framkant och med experter på LabVIEW och andra National Instruments-produkter som arbetar med liknande applikationer.

Användargrupper  | Diskussionsforum | Idéutbyte | Koddelning | Bloggar | NI Labs

 

LabVIEW inom universitet och högskola

LabVIEW har inte bara revolutionerat industrin, den har även påverkat den akademiska världen inom forskning och utbildning.  Med ett LabVIEW-baserat laboratorium blir forskarna mer produktiva och studenterna får möjlighet att lära sig mer. Lärare och studenter kan fokusera på begrepp och resultat istället för att lägga ned möda och tid på datainsamling.

Varför LabVIEW?

LabVIEW för studenter

Rabatter för universitet och högskolor

 

Produktonfiguratörer

Bygg ditt eget system med våra online advisors: Välj den hårdvara du behöver och finn rätt mjukvara för din applikation.

Förnya ditt mjukvaruavtal

Befintliga användare kan förnya sitt mjukvaruavtal och spara upp till 50 procent och få all mjukvarusupport de behöver.

Ytterligare information om LabVIEW grafisk programmering

 

 Mer information på Engelska på ni.com/labview