You are here

Information om NI Sweden

 

National Instruments

Direkt kommunikation mellan utvecklare och användare är nödvändigt på en snabbt växande marknad som virtuell instrumentering. Därför har National Instruments lokalkontor över hela världen.

Sverigekontoret i Stockholm, som öppnades år  1991, informerar om National Instruments produkter och ger utbildning och tekniskt stöd till användarna. Ingenjörer på plats finns tillgängliga för tekniska frågor om National Instruments hårdvara och mjukvara och är utbildade för att tillsammans med användarna komma fram till den bästa lösningen på deras problem.

På den lokala webbplatsen sweden.ni.com finns alltid den senaste informationen om National Instruments produkter och arrangemang i Sverige.

För att kunna erbjuda kunderna fullständiga, högklassiga lösningar inom virtuell instrumentering samarbetar National Instruments med över 600 konsulter, systemintegratörer, utvecklare, partnerföretag och branschexperter världen över.

Hämta en lista över certifierade NI Alliance-partner i Sverige

 

Om National Instruments

Sedan 1976 har NI (www.ni.com) med sina kraftfulla och flexibla tekniklösningar hjälpt forskare och ingenjörer med att öka produktiviten- och innovationstakten för att lösa de stora utmaningarna i världen. Kunder från flertalet brancher –från hälsovård till fordonsindustri och från konsumentelektronik till partikelfysik- använder NI:s integrerade hård- och mjukvaruplattform för att förbättra den värld vi lever i.

Information för investerare kan fås från företagets avdelning för investerarrelationer via webbplatsen www.ni.com/nati.

 Mer om National Instruments historia

 

Vår adress

National Instruments Sweden AB

Box 1007, 164 21 KISTA

Isafjordsgatan 22, 164 40 KISTA

Tel.: 08-587 895 00

Fax: 08-730 43 70

E-post: ni.sweden@ni.com