You are here

Datainsamling (DAQ)

 

Med över 30 års erfarenhet och 50 miljoner I/O-kanaler sålda är National Instruments datainsamlingsprodukter den mest tillförlitliga datorbaserade mäthårdvara som finns att tillgå. Nyskapande datainsamlingshårdvara och drivrutinen NI-DAQmx ger bättre noggrannhet och maximal prestanda. Oavsett applikation, vare sig det är enkla mätningar eller komplicerade system, har National Instruments de rätta verktygen för uppgiften.

Se nyheter om NI DAQ

Vad är datainsamling?

 

sign cond

Guide til signalbehandling

Få styr på det fundamentale, når der skal indbygges signalbehandling i et dataopsamlingssystem.

 Ladda ner guiden

Datainsamlingssystem

NI CompactDAQ

Ett NI CompactDAQ-system består av ett chassi, C-seriens I/O-moduler och programvara. Chassit kan anslutas till en dator via USB, Ethernet eller 802.11 Wi-Fi eller fungera självständigt med en inbyggd styrenhet. NI CompactDAQ ger en flexibel och expanderbar plattform som motsvarar behoven i alla typer av system för elektrisk mätning av givarsignaler.

Mer information | konfigurera

104x82

Flerfunktions datainsamling med X-serien

X-seriens enheter för PCI Express och PXI Express är de mest avancerade flerfunktions I/O-datainsamlingsenheter NI någonsin konstruerat. De har avsevärt förbättrad timing och triggning på kortet och är optimerade för användning ihop med datorer med flerkärniga processorer.
Mer information | konfigurera

104x82

NI datainsamling med via Wi-Fi

National Instruments Wi-Fi-enheter för datainsamling har IEEE 802.11-kommunikation, trådlös eller Ethernet, direkt givaranslutning och LabVIEWs flexibilitet för fjärrövervakning olika typer av signaler.

Mer information

104x82

Trådlösa sensornätverk

NI WSN-plattform (Wireless Sensor Network) skapar batteridrivna noder som kan arbeta självständigt under lång tid. Med integrering av LabVIEW mjukvara fås högklassig mätdata.
Mer information

 

 

SCXI

SCXI är ett modulärt datainsamlingssystem för USB med sensorspecifik och signalspecifik konditionering som är konstruerat för portabilitet och hög kanaltäthet.
Mer information | konfigurera

104x82

PXI

I PXI, som bygger på CompactPCI-specifikationen, kombineras den snabba PCI-bussen med integrerad timing och triggning, vilket ger mer än tio gånger bättre prestanda än tidigare mät- och automatiseringsarkitekturer.
Mer information | konfigurera

104x82

NI CompactRIO

National Instruments programmerbara automatikstyrkrets CompactRIO bygger på FPGA-teknik med omkonfigurerbar I/O (RIO). Här kombineras en öppen, inbyggd arkitektur med liten storlek, stor robusthet och I/O-moduler som kan bytas utan att man behöver slå av spänningen.
Mer information | konfigurera

104x82

M-seriens datainsamlare

Datainsamlingsenheterna i National Instruments M-serie sätter en ny standard för prestanda, prisvärdhet, I/O-kapacitet och säkerhet. Med den nykonstruerade systemtimingsenheten NI-STC 2, förstärkartekniken i NI-PGIA 2, kalibreringstekniken i NI-MCal och snabba digitala, galvaniskt isolerade ingångar erbjuder M-serien framtidens PC-baserade datainsamling.

Mer information

NI R-serie: Intelligenta datainsamlingsenheter

De intelligenta datainsamlingsenheterna ger datainsamling med användardefinierad bearbetning på kortet och fullständig flexibilitet när det gäller I/O-timing och triggning. Med R-serien ochLabVIEW FPGA kan man konfigurera egen hårdvara för olika applikationer där det behövs noggrann timing och styrning.

Mer information

104x82

Produktonfigurator

Bygg ditt eget CompactDAQ-system med vår online advisor: Välj den hårdvara du behöver och finn rätt mjukvara för din applikation.

Bygg ditt eget system

Bewaren