You are here

Förbättringar på ni.com

Vår nyligen omdesignade hemsida och navigeringsmenyer är ett resultat av vad våra kunder har sagt att de behöver och vill ha, och de bygger också på ny teknik som kan svara mot framtida behov.

Vi har jobbat hårt för att låta kundernas behov komma i första rummet, men vi inser också att det finns mycket kvar att göra. Vi tänker fortsätta att förbättra webbplatsen så att den gör det lättare för oss att stödja dig som en värdefull NI-kund.

Om du vill dela dina tankar om det nya ni.com ber vi dig fylla i det här formuläret. Vi sätter stort värde dina tankar om din upplevelse av ni.com och hur vi kan göra webbplatsen bättre.

Tre saker i det nya ni.com du genast kommer att älska

Förenklad navigering

Vi vet att du snabbt och med färre antal klickningar vill hitta den information du behöver. Vi har gett den nya webbplatsen en ny struktur med enklare globala navigeringsobjekt som gör det lättare för dig att snabbare hitta den information och de produkter du vill ha.

Förenklad hemsida

Förutom att vår hemsida är estetiskt tilltalande är den också smidigare, mer interaktiv och lättare att skanna, läsa och navigera. De här förändringarna är en direkt reaktion på den globala feedbacken från våra kunder. Men lika viktigt är att våra viktiga budskap och erbjudanden är klara och tydliga.

Anpassad för stationära datorer, surfplattor och smarta mobiler

Ett av våra huvudmål när vi designade den nya webbplatsen var att göra det lättare för våra kunder att utföra det de tänkte göra. Vi lanserar en följsam design, vilket innebär att de nya sidorna är optimerade för din smarta mobil, surfplatta och stationära dator.

Vill du förhandsgranska framtida förändringar? Gå med i kundernas rådgivningsgrupp på ni.com

Hjälp oss att fortsätta att skapa en bättre webbplatsupplevelse genom att gå med i kundernas rådgivningsgrupp på ni.com. Du och webbteamet på NI kommer att arbeta tillsammans i ett forum för feedback och bolla idéer och testa framtida förändringar på ni.com.

Registrera dig så att du kan delge oss dina fantastiska idéer och förslag