You are here

NI Alliance Partner Network

 

255x201

National Instruments nätverk av allianspartner är ett världsomspännande nätverk av över 1000 konsulter, systemintegratörer, utvecklare, partner och experter som samarbetar med NI för att tillhandahålla högklassiga lösningar med virtuella instrument.

Oavsett om du behöver hjälp med att slutföra ett litet integrationsprojekt, söker experthjälp för att bygga ett stort, mångsidigt system eller vill hitta en nyckelfärdig lösning, har NIs alliansmedlemmar resurserna och kunskapen och kan leverera det du behöver, överallt och till alla branscher.

Utförlig information om våra allianspartner i Sverige


NI Certified Alliance Partners

En NI Certified Alliance Partner är en allianspartner med en eller flera utvecklare som är certfierade utvecklare på NI-plattformen. Det innebär att de har genomgått kunskapstester och som bevisar att de kan NIs produkter.

 

Hur man blir NI Alliance Partner

Medlemskap i NIs nätverk av allianspartner kan vara en dörröppnare för ditt företag, alltifrån att öka försäljningen till att få företaget att synas i konkurrensen. Med den marknadsföring, försäljning och tekniska support som du får genom partnernätverket kommer verksamheten att växa.

NI vill samarbeta med företag som kan erbjuda teknisk expertis och kunskap samt produkter, tjänster och system som kompletterar NIs produkter. För oss är våra partner betydelsefulla och vi erbjuder fördelar och program som skapar varaktiga relationer.

Mer information om NI Alliance Partner Network